Neked is lehet napelemed!

Múltkor többeket sikerült lenyűgöznöm a családi összejövetelen néhány szuper és egyszerű sós falatozni valóval és könnyű édességgel. Pedig még nem is ezek a legpepecselősebbek, de tényleg, ugyanis klíma nélküli lakásban, kánikulában biztos, hogy nem fogok nekiállni hatalmas cukrászremekek vagy kelt tésztás sósak elkészítésének. Pedig nagyon is lenne kedvem, de egyszerűen fizikailag kínszenvedés lenne. Más konyhájában pedig mindig sokkal ügyetlenebb vagyok sajnos, pedig szeretném ezt levetkőzni, de egyelőre még nem sikerült. Szóval félig büszkén, félig pironkodva zsebeltem be a bókokat, mert ennél könnyebben elkészíthető dolgokat nehezen találhattam volna – de talán nem is a bonyolultság számít.

Mint ahogyan a napelemes rendszer tervezésekor sem az egyetlen lényeges szempont az ingyenes napelem pályázat feltételei, hanem inkább egy fontos tényező a sok közül – persze annak is ki kell mihamarabb derülnie, hogy egyáltalán alkalmas-e az ingatlanunk a napelem telepítésére. Én most abszolút napelem-lázban égek, ezért is a hirtelen témaváltás, de úgy éreztem, mindenképp mesélnem kell a napelemrendszer.info oldalról és az ott olvasottakról. Ha tehát bárki hasonló helyzetben van épp, és hozzám hasonlóan napelemes rendszer telepíttetésében gondolkodik, akkor érdemes velem maradnia kicsit akkor is, ha képben van azzal, hogy mik az ingyenes napelem pályázat feltételei, egyáltalán fut-e most ilyen. Számomra a napelemrendszer.info oldal adta meg azt, amit mindaddig kerestem: rengeteg információ egy helyen, gyors ügyintézés és ügyfélközpontú hozzáállás, kommunikáció. A napelemes rendszer egy személyre szabható koncepció, ugyanis értelemszerűen más és más a különböző háztartások, intézmények energiaigénye – ráadásul még bővíthető is a kapacitás a későbbiekben. Ezekről, valamint az előzetes árkalkulációval kapcsolatosan is sok infót találunk a weboldalon, de ha biztosra szeretnénk menni, egyből fel is vehetjük velük a kapcsolatot, a sokat tapasztalt és szakavatott kollégák biztosan szívesen a rendelkezésünkre állnak majd.

Tehát akár az ingyenes napelem pályázat feltételei által jutottál el ehhez a bejegyzéshez és a napelemrendszer.info, akár csak érdekel valamennyire a téma és ismerkednél vele, kattints bátran az oldalra, hogy tájékozódhass a részletekkel kapcsolatosan.